Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto Karakterek X3

Naruto Karakterek
 
Arra gondoltam hogy írok egy kis összefoglalást a Naruto-, és Shippuuden szereplőkről... Aki nem nézte végig minimum, a shippuuden 100-ig annak lehet hogyspoiler lesz benne, de ettől függetlenül elolvashatjátok ^^.
Először is ha már Naruto anime/manga alkotásról beszélünk, érdemes pár szót ejteni az alkotójáról is.

71097_20463702372_7153450_n.jpg

Név: Kishimoto Masashi
Szül: 1974. nov.8.
Foglalkozása: Nem meglepő módon mangaka X3
Iskolái, és életpályája: Előképző iskolájában szerepelt a „Doraemon” TV-showban, barátaival együtt. A műsor lényege az volt, hogy a játékosoknak képeket, vagy személyeket kellett rajzolnia. Kisimoto mindig is maximalista volt, mindig kioktatta társait, ha nem sikerült nekik valami.
Általános iskoláját szintén rajzolással töltötte. Minden füzetét, jegyzetét telerajzolta. Még bújócskázás alatt is rajzolt, míg meg nem találták. A TV-ben csak a Doraemont nézte, mígnem meglátott egy animét, a mobile suit gundamot. Utána állandóan ennek az animének a karaktereit rajzolta.
Később megismerkedett egy másik animével, Torijama Akira egyik híres alkotásával, a Dr. Slumppal. Az általános iskola végéhez közeledve Torijama leghíresebb alkotása, a Dragon Ball nagy vonzalmat ébresztett Kisimotóban. Megszállott Dragon Ball- és Torijama-rajongó lett.
Középiskolai éveit is rajzolással töltötte. Emellett a baseball is szerves része lett életének. Hát ennyi lenne… Most nézzük a szereplőket.
 
Kezdjük is a főszereplővel Uzumaki Narutoval : 

naruto55.jpg

Név:Uzumaki naruto
Szinkronhangja: Takeuchi Junko
Született: Okt. 10
Magasság: 145 cm (sima)
Kor: A simában 12-13, míg a Shippuudenben 15-16.
Rangja: Genin, Shippuudenben is az maradt…*kuncog*
Falu: Konoha
Jutsuk: Kage bunshin, Sexy jutsu, különféle Rasengan a kicsitől, a nagyig, és eldobhatóig XD, és Kuchiyose no jutsu (béka)
Tanította: Jiraya, Kakashi, Iruka, Yamato, és Killer-bee.
Csapata: 7-es csapat. Társai: Uchiha Sasuke, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Majd késöbb a Shippuudenben, (miután Sasuke már rég elment) csatlakozik Sai.
Jellemzői: Naruto egy elég ügyetlen, és szerencsétlen karakterként indul. Senki nem szereti, és soha nem volt senkije… Ezzel índít az alap történet is.Majd késöbb találkozik, a mindig hideg Sasukéval, a rózsaszín Sakurával, és a idős néniket segítő Kakashival. De most térjünk is vissza a mi „narancssárga hokagénkhoz” Narutohoz. Az álma hogy Hokage legyen, Sakura beleszeressen, és a kedvenc étele a ramen. Kb. ennyit kapunk először a szereplőtől. Késöbb kiderül mi történt a családjával, Sasuke is elmegy, és ő felesküszik hogy visszahozza. A Shippuudenben talpraesetté válik, (valamennyire) és az álmát is elfelejti. Itt Sasuke visszahozása kerül előtérbe.
 
Uchiha Sasuke:

sasuke_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Név: Uchiha Sasuke
Szinkronhangja: Noriaki Sugiyama
Született: július 23.
Magasság: 148-153cm között (sima)
Kor: 12-13 éves, a Shippuudenben 16
Rangja: Genin, majd Szökött ninja
Falu: Konoha, majd szökése után különböző helyek
Jutsuk:Katon Goukakyou no jutsu, Sharingan, Mangekyou Sharingan, Chidori, és különböző fajtái.
Tanította: Kakashi, Orochimaru, Madara
Csapata: 7-es csapat(Sakura, Naruto, Kakashi), Hebi/Taka(Suigetsu, Karin, Juugo)
Jellemzői: Alapvetően egy hideg srác, aki csak saját bosszújáért él, vagyis hogy megölje az ő bátyját, aki lemészárolta a klánt, és otthagyta az egyetlen öcsikéjét, nem más, mint *dobpergés* Uchiha Itachi… Magyarán Sasuke bármennyire is szerette(vagy nem) a falut, akkor is elhagyta, hogy erőt kapjon Orochimarutól. Késöbb sikeresen végrehajtja bosszúját, (Itachi alúlról szagolja az ibolyát XD) de agyát elborítja a guanó, így mostmár azért küzd, hogy Konoha megsemmisüljön…
 

1013789184.jpg

Név: Haruno Sakura
Szinkronhangja: Nakamura Chie
Született: Március 27.
Magasság: 148 cm(sima)
Kor:12-13, shippuudenben 16
Rangja:Genin, majd Chunin
Falu:Konoha
Jutsuk:különösebb jutsuja nincs, viszont kiválló a chakraáramoltatása, shippudenben orvosi ninjának állt
Tanította: Kakashi, Tsunade
Csapata: 7-es csapat: Sasuke, Naruto, Kakashi
Jellemzői: Én eléggé idegesítő karakternek találom, az az irritáló Sasukeee-kuuun, és ráadásul azon a vinnyogó hangján…De persze mindenkinek más az ízlése. Fikázni senkit nem fogok miatta.*nevet* Sakurának, eleinte a célja, hogy sasuke szeresse, de mint minden emos karakter(célzok itt SasukéraXd), kosarat dobott neki. Persze késöbb valamennyire megenyhül Sasuke, és mikor elhagyja a falut, minden Sasusaku fan rajong, hátha lesz valami. Ezt még én sem tudom sajnos megjósolni, (viszont mint Yaoi függő, és perverz tag, úgy szeretném hogy Sasunaru legyen belőle…XD) de mindenesetre várjuk ki mit fog kihozni Kishi bácsi. Visszatérve Sakurára, a sima Narutoban olyan szinten könyörögtem Kabutotól kezdve mindenkinek,  hogy ölje meg(bár tudtam hogy nem fogják xD) hogy majdnem sírvafakadtam. Késöbb azért valamicskét kezd magával, és orvosi ninjának áll, majd a Shippuudenben egy picit még én is megkedvelem, mert segít mindenkinek.(Ez tőlem igen nagy dolog :D) Hát ennyit tudok elmondani, a rózsaszín szépségről, akinek a kinézetét viszont imádom.^^
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.