Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12. :DD

2011.09.13

 12. Egy medál ára

 
- Télleg, mit is akarunk mi itt? - kérdezte a szőke fiú.
- Azért jöttünk Naruto, higy felkapcsoljuk az áramot! - üvöltötte - kicsit sem idegesen - a képébe Sai.
- Hé srácok! Nyugi! - próbálta őket Hinata megnyugtatni. De, hiába 5 percnyi veszekedés után a lány is megunta a műsort: - KUSS LEGYEN! - kiáltott, mire mind a 4 fiú összerezzent - úgy látszik még tudok fegyelmezni! - fújtatott a Hyuuga.
- Kicsit ijesztő vagy, ugye tudod? - kérdezte Naruto pimaszkodva.
- Tudom! - vágott vissza Hinata - Ha már itt vagyok, akkor segítek nektek. Szerintem ugyis fizikám lenne Ankóval, legalább ellógom.
- Ezt, hogy érted? Hisz nincs áram, a tanárok tuti nem tanítanak! - okoskodott Shikamaru.
- Jah, csak az a próblma édesem, hogy Anko még UFO támadás közben is képes lenne tanítani, nem hogy áramszünetben. - fordult hozzájuk a lány. - Várjatok csak! - motyogott magában - Most esett le, hogy nincs veletek tanár.
- Eddig tartott? - kérdezte gúnyosan Sasuke.
- Igen nincs velünk tanár.- bólogatott Sai - Ha a lányok nem szóltak egynek sem, azt sem tudják, hogy itt vagyunk.
- Itt fogunk meghalni! - üvöltötte Naruto majd előre rohant.
- Ennek meg mi baja? - fordult Sasukéhoz Hinata.
- Szimplán hülye! - jegyezte meg a fiú majd - szintén futva -  megindultak a szőke után. Szépen lassítani kezdtek, amikor észre vették, hogy az Uzumaki megállt.
- Skacok! Megtaláltam! - integetett csapattársainak.
- Gratula! - veregették hátba a többek.
- Egy probléma azért maradt. - minden szem Shikára szegződött - nincs kulcsunk. - Hinata oda sétált a főkapcsoló zárjához, a félhomályban tökéletsen lehetett látni a zár kulcslyukát. Előhúzott egy gitár alakú csatot. - Asszem ez is jó!
- Add ide! - kapta ki a kezéből Naruto.
- HÉ! Az az enyém... - morogta a lány.
- Hagyd! - szólt oda Sasuke - Úgyse tudja kinyitni.
- De menni fog - erősködött a szőke. Hinata haja eddig bírta, frufruja lágyan az arcába omlott, amire az összes fiú kíváncsian felfigyelt.
- Mi van? - kérdezte Hina.
- Semmi-semmi! - válaszolt mindenki helyett Sai. Naruto újra a zárral bíbelődött. Halk koppanás, majd a szőke kelletlenül vigyorogva a többiek felé fordult. - Asszem ez eltört! - jelentette be.
- Neeeee! - kiáltott Hinata.
- Most mi van? Az csak egy csatt! - emelte maga elé Sai a kezeit.
- Tudod te, hogy az a karkötőm medálja volt, és bele volt gravírozva a nevem? - pillantott vészjósló szemekkel a szőke felé.
- Akkoe nézzük! Shika alszik - fordult a copfos fiú felé Sasuke - Sai... nagyon elmélyüten gondolkodik valamin... - nézett a fekete felé - Naruto eltört egy...medált, Hinata pedig dühöng. - összegezte a fiú.
- Okostojás! Most mivel nyitjuk ki? - emelte fel a fejét Sai. Szinte mindenki összerándult miután meghallották a Skillet - Hero című számot.
- Kinek van ilyen csengő hangja? - kérdezte fekete hajú lánycsillogó szemekkel.
- Nekem! vigyorgott Naruto majd felvette mobilját.
- Igen?
- ...
- Ööö.. Aha, Értem! Kösz Temari.- letette majd a többiekre pillantott - viszajött az áram. De a főajtók mé mindig nem működnek. - ropogó hang zavarta meg a szőke fülét.
- Szóval ezért kellett eltörni a ikedvenc medálmat? - nézett szúrósan az Uzumaki felé.
- Fuss Naruto! - suttotga Sasuke. A szőke megfogadva a tanácsot futásnak indult. Hinata utána. Pár perccel később egy tompa puffanást majd egy nyögést lehetett hallani.
- Nehéz vagy! - nyögött fel Naruto Hinata alól, mire a lány a lány győzelem ittasan elmosolyodott, és térdét egyre vészjóslóbban húzta föl az Uzumaki lába között.
- Vigyázz mit mondassz! Mert a lábam véletlenül feljebb csúszik, aminek szerintem, te nem nagyon örülnél. - kuncogta el a mondta végét.
- Ha-ha nagyon vicces - pirult el a fiú - jó bocsánat! Nem szándékosan törtem el. - nézett bűnbánóan a lány szemébe. - De miért olyan fontos az a medál neked?
- Az ne érdekeljen! - pattant fel Hinata majd felsegítette a fiút is. A többi fiú a háttérben röhögve adta a páros tudtára, hogy jól szórakoztak.Lazán, nevtgélve - kivéve Narutot, aki duzzogott - mindeggyikük megindult a saját terme felé.
- Úgy látszik, minden rendben. Menjünk fiúk! - adta kia a parancsot az Uchiha. Naruto duzzogva elindult, majd mikor egy kezet érzett a csuklóján megállt. Hinata közel húzta magához, maj lábujj hegyre állva, puszit nyomott a szőke srác arcán lévő vágásokra.
- Csak, hogy ne duzzogj! - jelentette ki fölényes mosollyal az arcán, majd elsétált a terme felé. A szőke még pár percig leddöbenve állt, majd hatalmas vigyorral futni kezdett a fiúk után.