Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy tökéletes Valentin nap

2012.02.18

 Minden Valentin napon kezdődött. Mindenki csokival meg rózsákkal ajándékozta meg kedvesét, és igen még Uchiha Sasuke is megállt a helyi virágüzlet előtt a kirakatot nézegetni. Nézte, nézte.. nézte.. De fekete szemei egyetlen egy szál virágon sem akadtak meg, ami kedvenc szőke dobéjára emlékeztette volna.

- Hn.. – bőbeszédűsége megint előtört, majd unottan vágtatott tovább iskolája felé. Amint odaért bevágta magát az iskola kapun, majd osztálytermébe sietett. Amint beért leült a padjához, amin szinte halmozva pihentek vörös rózsák és kisebb-nagyobb doboz csokik. Hát igen. Őt is megtalálták rajongói. Unottan kotorta bele táskájába az összes dobozkát, képeslapot, a virágokat pedig a kukába szortírozta.

- Sasuke-kuuu~n! – egy rózsaszín hajú lány azonnal a hátán landolt, nem törődve azzal, hogy szoknyája feljebb libben és ez által gyönyörű belátást ad néhány hímnemű egyednek. Pontosabban az Uzumaki fiúnak, aki annak ellenére, hogy fülig szerelmes volt az Uchihába, nem tudta megállni, hogy ne bámulja meg a lányokat. Ezt már nem lehetett elmondani az ifjú Uchiha növendékről. Tévedésbe ne essünk. Ő nem volt meleg.. Csak ésszerűbbnek tartotta azt, hogy a saját neméhez vonzódjon, mint az ellenkezőhöz.. Vagyis.. de.. Uchiha Sasuke meleg volt.

- Maa.. Sasuke-kun! – rikkantotta a rózsaszín szépség. – Szabad vagy ma estére? Tudod lesz  egy kis buli nálam és..

- Nem érek rá! – koptatta le egy három szavas mondattal az Uchiha majd elsétált a szőke Uzumaki asztaláig.

- Ide akarsz ülni Teme?

- Hn.. Usoratonkachi…

- Bőbeszédű, mint mindig.. – táskáját a földre dobta, jelezve ezzel az Uchihának, hogy szabad a hely. – Gondolom megint egy halomnyi édességet kaptál.. – dőlt el a padon duzzogva a szőke, majd Sasuke felé fordította helyes pofiját.

- Ennyire érdekel Dobe?

- Nn.. – a szőke elfordította a fejét, majd vigyorogva nézett újra az Uchihára. – Igen..! – Sasuke kicipzározta a táskáját, majd kipakolta belőle könyveit az asztalra. Két könyv közül viszont kicsúszott egy kisebb dobozka, amit az Uzumaki fiú boldogan forgatott át az ujjai között.

- Neee~.. Sasuke mi ez? – kérdezte vigyorogva az apró rózsaszín dobozkára utalva a tenyerében.

- Azt.. anyámtól kaptam, edd meg, ha akarod.. – a szőke fiú szemei megcsillantak és boldogan bontotta ki az apró dobozkát.

- Jól néz ki.. – nyelt egyet majd egyből megette az apró csoki golyót. – Hmm.. Ennek nincs is olyan íze, mint amit anyud csinál..

- Ha nem ízlik, köpd ki Dobe..

- Ühm.. – megrázta a fejét, ettől szőke tincsei még jobban a szemei elé csúsztak. – Nagyon finyom.. – mosolygott Sasukéra majd megpuszilta a fekete hajú fiú gyönyörű arcát. – És tudom, hogy te csináltad.. – kuncogta el magát a szöszi.

- Én aztán nem.. – vonta meg a vállát az Uchiha. – Este akkor átjössz?

- Ha már olyan szépen kérted a múltkor.. – kacagott fel hangosan Naruto. – Ott is aludhatok? Tudod, a keresztapámék nem lesznek otthon és egyedül meg nem szerete…

- Aludhatsz nyugodtan.. – vágott a szőke szavába az Uchiha.

- Köszönyöm.. – csillantak fel az égkék szemek.

 

 ***

 

A mi kis Narutonk boldogan szelte Konoha utcáit. Hátának folyamatosan neki csapódott kedvenc sporttáskája, amiben csak legfontosabb kellékei voltak. Pontosabban három doboz instant ramen, az alvó sapkája, a boxere na meg pizsama alsója. Kabátját kicsit szorosabbra húzta. Hiába volt már február mégis szakadt a hó. Sapkáját is még jobban szőke tincseire húzta, míg kezeire éppen felműtötte kesztyűit.

- Hideg van… nagyon is.. – vacogta mikor végre megállt a buszmegállóban és leült az aprócska padra. Kicsit összébb húzta magát, hogy így ne fázzon annyira. Telefonja megcsörrent, és egyből felkapta majd a füléhez emelte a hideg készüléket.

- Sasuke?

- Dobe merre vagy? – hallatszott a hideg kérdés a vonal túloldalán.

- Hát a buszmegállóban.. – a szőke fiú fogai szinte koccantak egymáson, miközben remegve húzódott még jobban össze.

- Jó de melyikben te ostoba?

- Öhm.. mindjárt.. – lassan feláll, és ellenőrizte, hogy semmije sem ragadt- e a padhoz, majd a buszmegálló jelzésére szolgáló tábla alá sétált. – Sakura- street.. – szűkítette résnyire a szemeit, hogy elolvashassa az apró betűkkel felvésett utca nevet.

- 5 perc és ott vagyok.. – ezzel az Uchiha ki is nyomta a telefont. Naruto nagyot sóhajtott, valahogy érezte, hogy fekete hajú barátja el fog menni érte. Nem is kellett többet várnia. 5 perccel később egy fekete sport autó parkolt le mellette. Az anyós ülés felőli ajtó rögtön ki is nyílt.

- Beszállsz végre dobe vagy fagyjak meg?

- Sasuke.. – mosolyogott a szőke, majd bepattant az autóba. – Hogy-hogy itt vagy..? – puszilta meg a sofőr arcát.

- Talán zavar, hogy azt akarom, hogy ne fagyj meg…? – az Uzumaki arcára széles mosoly ült mikor végig nézett társa külsején. A fekete tincseken, amik már az Uchiha nyakáig értek hiába voltak felzselézve. Az izmos karokon, amik most a kormányon pihentek. Na meg persze a csábító ajkakon, amelyben most egy piercing is ékeskedett.

- Azt ne mondd, hogy megint beraktad ezeket.. – piszkálgatta meg a fekete hajú piercingjét.

- A nyelvemben is bent van egy Uzumaki.. Vigyázz mit csinálsz.. – fenyegetette meg szerencsétlen szőkét a sofőr, míg ajkaira perverz mosoly ült ki.

- Nem félek tőled..!

- Arról majd gondoskodom.. – az autó halkan duruzsolva újra beindult. Az Uchiha lágyan vezette új autóját. Mozdulatai óvatosak voltak, nem kapkodott el semmit, mintha az autó porcelán lett volna. A rádióból halkan szólt a zene, amire a szőke fiú elmosolyodott. Tudta jól, hogy Sasuke nagyon szereti a zenét, és azt is, hogy a fekete hajúnak még egy bandája is van, amiben persze csakis az Uchiha az énekes.

- Maa..Sasuke énekelsz majd nekem? – csillantak fel az égkék szemek mikor kicsit lejjebb csusszan az ülésben. Szemei majd leragadtak a jóleső melegtől.

- Nem..

- Kérlek…

- Hn… - a szőkére nézett, aki már el is aludt mellette. – Rendben…

 

 ***

 

Nem volt mit tenni. Naruto tovább aludt mikor megérkeztek az Uchiha villához, és Sasuke behajtott a fűtött garázsba az autóval. A fekte hajú lassan kiszállt a kocsiból, majd a Naruto felőli részhez sétált. Kinyitotta az ajtót majd a fiút a karjaiba véve, sétál be a házba, egyenesen a nappaliba. A szőkét a kanapéra fektette, majd begyújtott a kandallóban. Néhány láng csapott fel, aminek köszönhetően pár perc alatt kellemesen meleg lett az egész helységben. A szoba fekete-fehér és barna kontrasztja kicsit világosabb lett a ropogó tűz narancs fényétől. Sasuke a kanapé mellé sétált, leült arra a részre, ami nem volt még foglalt és csak az Uzumaki arcát fürkészte. Szemei meg-megakadtak az aprócska vágásokon, amik szinte bajuszként keretezték a napbarna bőrt. A pisze orron, és az aprócska ajkakon, mire elégedetten felsóhajt. Igen.. Uchiha Sasuke egyértelműen beleszeretett kedvenc dobéjába. Maximum már csak ő nem tudott róla, na meg az alvó Naruto.

- Nn.. Sashukeh.. – ásított egyet az Uzumaki majd felült és a fekete tekintetét kereste.

- Mit akarsz dobe?

- Éhes vagyok teme…

- Mondhattad volna előbb is ostoba..! – morogta a fekete hajú majd egy laza mozdulattal átsétált a nappali melletti konyhába.

- Süssünk sütiiii~t! – sétált az Uchiha után, és apró karjaival átölelte a fekete hajú derekát. – Légysziii!

- Rendben.. – a fekete hajú a konyhában lévő könyvespolchoz sétált majd egyből levett egy süteményes könyvet. Felcsapta a tartalomjegyzéknél, és egyből keresgélni kezdett.

- Uhm…Ez jól néz ki.. – az Uzumaki szinte csorgó nyállal nézte végig az összes süteményről készült képet. – Ez is.. Ahh.. Ez is.. ’Suke csináljuk ezt!

- „Valentina napi csoda”.. Dobe, nem lehetsz ennyire nyálas..

- N-nem vagyok nyálas! – a szőke kicsit elpirult. – De ne mondd, hogy nem néz ki jól..

- Tudod, hogy nem szeretem az édességeket..

- Ohh.. Tényleg.. El is felejtettem.. – Naruto úgy húzta el a száját mintha egy szelet citromba harapott volna. – Akkor süssünk olyat, amit te is szeretsz..!

- Csinálhatjuk ezt…

- Tényleg? Ohh.. KÖSZÖNÖM SASUKEEE! – a szőke megint magához ölelte az Uchihát olyan szorosan, hogy annak az arca a hófehérből már a hullasápadt felé kezdett átmenni.

- Me..gfojtasz.. – nyögte ki nagy nehezen mire az Uzumaki is végre észbe kapott és elengedte fekete hajú társát.

- Nagyon sajnálom! – szőke szinte fülig pirult. – Mivel engesztelhetlek ki?

- Mivel már kettesben vagyunk..

- S..sasuke.. – szegény Naruto nem folytathatta tovább, szájára egy mohó ajak tapadt, ami nem engedte menekülni. Viszont a szőke nem is ellenkezett, egy lassú mozdulattal átkarolta Sasuke nyakát és kicsit közelebb bújt hozzá. Naruto még jobban hozzásimult az Uchihához, míg az kezeivel szorosan átfonta szöszi derekát. A fekete hajú még egy idegi csókolta az Uzumaki ajkait majd egy halk sóhajt kíséretében el is szakadt a meggyvörösre csókolt ajkaktól. Igen.. A fekete hajú szívét talán ez az egy ember tudta felolvasztani. Talán ezért az egy szőke fiúért dobbant akkorát, hogy aztán kiszakadjon a helyéről és meg sem álljon a legközelebbi kórházig újraélesztésért. Az Uzumaki fejében is ehhez hasonló gondolatok futhattak át míg Sasuke a nyakát kezdte csókolgatni.

- Sasuke kérlek.. megígérted, hogy nem sieted el.. – lehelte egyre jobban fogyó levegővel a szőke, míg fejét valamennyire hátra döntötte.

- Mennyit várjak még rád? – suttogta halkan a fekete hajú, majd elhúzódott az Uzumakitól, és újra belevetette magát a receptkönyvbe.

- „Csak még egy kicsit..” – gondolta magában a szőke hajú majd két tálat fogott és mindkettőt a pultra csúsztatta.

- Rendben.. Lássunk neki akkor.. – lehelte a fekete, majd neki látott a tésztagyúrásnak, míg Naruto a csoki krémet kezdte kikeverni.

 

 ***

 

- Sa..sasukeeeh.. Ez fááj!

- Bírd még egy kicsit!

- N-nem bírom.. nagyon nagy!

- Naruto! Shh.. Nyugalom!

- Siess Sasuke.. ez..

- Jól van! Mondtam, hogy sietek! – rohant vissza az Uchiha a konyhába, és egy konyharuhával átvette a szőkétől a forró tepsit. Az Uzumaki megnyitotta a hideg vizet, majd a csap alá tartotta a kezét.

- Au, au, au, auuuuu… - a kék szemekbe kisebb könnyek gyűltek. – Fááj! – Sasuke elhúzta a fiú kezét a víz alól, majd kisebb csókokat nyomott az égett ujjacskákra.

- Ostoba.. tudhattad volna, hogy forró a tepsi..

- J-jól van na.. - szipogott a szőke még mindig.

- Gyere ide.. – ölelte magához Sasuke a fiút. Kezével lassan elkezdte simogatni Naruto hátát.

- Maa..Sasuke.. – Naruto felemelte a fejét. Állát a fekete hajú mellkasának támasztotta.

- Hn…?

- Fürdünk együtt? – mosolyodott el Naruto míg szemeiben továbbra is kisebb könnycseppek csillogtak, így a lehető legédesebb látványt nyújtva a fekete hajú számára, amit még életében nem látott.

- Persze.. – az Uchiha szinte ködös tekintettel bámulta az Uzumaki szemeit mire az teljesen elpirult.

- Csak előtte fejezzük be a sütit.. – kuncogta el magát a szöszi, majd kibújt Sasuke ölelő karjaiból, mire a fekete morogva bár, de neki állt a sütik krémmel való betöltéséhez.

 

 ***

 

- Olyan jó meleg.. – Naruto szinte belesüllyedt a habszigetekkel teli vízbe. Mögötte Sasuke ül aki képtelen volt elviselni szőke szerelme látványát meztelenül, úgy, hogy még csak véletlenül sem érhet hozzá. – Naa..! ’Suke! – a szőke boldogan fröcskölte le a fekete hajút. – Szerinted nem jó?

- De.. Tökéletes.. – nyelt egyet, mivel Naruto testén pofátlanul csordultak végig a vízcseppek, míg szőke haja kicsit kócosan bár és elég vizesen lapult arca mellé miközben mosolygott.

- Naaa! Mi ez a komoly hangulat? – fújta fel az arcát Naruto míg közelebb mászott Sasukéhez. – Gyerünk! Mosolyogj! – apró ujjaival mosolyra húzta Sasuke ajkait, akinek eközben tekintete meglágyult és úgy nézett a szőke fiúra. Az kicsit megilletődve húzódott hátrébb. – Gome Sasuke.. Tudom, hogy nem szeretsz annyit mosolyogni.. – elfordította fejét, szőke üstökéből szinte még mindig ömlöttek a vízcseppek.

- Nem szeretek.. De ha te kéred fogok.. – kicsit közelebb hajolt a szőke fiúhoz, aki folyamatosan hátrált, míg el nem érte a kád falát. – És még valami.. – kezeivel megtámaszkodott a fiú mellkasának két oldalán. – Előlem sosem menekülsz meg..

- N-ne.. Sasukeh.. – a szőke fiú lehunyta a szemeit, míg társa annak napbarna nyakát kezdi csókolgatni, majd lassan áttért a vállára. A hófehér ujjak szinte láthatatlanul kalandoztak el a vízben, le a szőke hajú csípőjéig, majd még lejjebb a férfiasságához.

- Ahh.. Sasuke.. H-hagyd abba! – Narutonak sem kellett több, bár mennyire is tiltakozott az elméjével, a teste kívánta a hozzá simuló Uchiha fiút.

- Nem tudod mióta vágyom rád… - lassan a karjaiba emelte a szőke fiút, és úgy indult meg a hálószoba felé. Lágyan az ágyra fektette, mintha csak egy törékeny baba lenne.

- V-várj! Erre még.. – Sasuke lágyan megcsókolta a szőke fiút aki ennek hatására óvatosan átölelte a nyakát. Meztelen testük teljesen egymáshoz simult, míg Sasuke kihasználva, hogy Naruto nem figyel szinte érzéki lassúsággal kezdte kényeztetni a fiú férfiasságát.

- Ahhh.. – a szőke ütök tulajdonosa teljesen a párnába fúrta a fejét, míg kicserepesedett ajkait nagyobb nyögések hagyták el. Sasuke megunva a várakozást egyik ujjával a fiúba hatolt, hogy ezzel elkezdje tágítani.

- Fááj.. Ez.. – Naruto szemeibe kisebb könnyek gyűltek míg Sasuke kisebb csókokat nyomott a nyakára, nyugtatásképpen.

- Nem fog fájni annyira.. Ígérem..

- Uhm.. Rend..ben.. – hangja szinte lihegéssé változott a fekete hajú munkálódásától.

- Látod.. Kezded máris megszokni..

- Neh.. Ott neh.. – Sasuke még két ujjával a fiúba hatolt ezzel tovább tágítva őt. Szabad keze a fiú férfiasságán mozgott, egyre gyorsabban ezzel a szőke fiút a csúcsra juttatva.

 

 ***

 

Kora reggel a napfény szinte pofátlanul simogatta Uchiha Sasuke hófehérbőrét. A fiú morogva kelt fel és az ablak elé lépett, majd egy laza mozdulattal elhúzta a függönyt. Szemei visszasiklottak az ágyra, ahol drága dobéja szuszogott békésen. Az ágy mellé sétált, és feltérdelt rá, míg meztelen testét lassan átmozgatta. Lehajolt a szőke fiúhoz, és egy apró csókkal próbálta felkelteni.

- O-ohayo.. – motyogta a fiú, míg szemeit lassan nyitogatta.

- Jót aludtál?

- Jót.. De nagyon fáj.. – szinte teljesen elpirult kijelentésére miközben lassan felült, és maga elé húzta a takarót.

- Elhiszem.. Pihenj csak.. – az Uchiha sosem látott mosolyra húzta ajkait, míg megcsókolta a szőke fiú homlokát. Az szorosan hozzásimult a fekete hajúhoz és visszahúzta az ágyba.

- Pihenj velem..

- Dobe.. – az Uchiha mosolyogva bújt vissza az ágyba, majd teljesen magához ölelve a szőke fiút hunyta le éjfekete szemeit. – Köszönöm ezt a Valentin napot.. – suttogta a szőke fiú fülébe és újból visszaaludt. Oldalán szőke dobéjával…

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

^-^

(Lümy, 2012.11.11 16:15)

Ez olyan éd~es^v^
Ez a kedvenceim közé tartozik^^
Csak így tovább^v^

Aaww ismételten XD

(Midori Aida, 2012.08.24 14:05)

Ez is de kawaii ^^ Komolyan, mást nem tudok írni xD